Adatepe Ortaokulu

Vizyon: 1. Birlikte yönetme anlayışını geliştiren, 2. Çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, 3. Bilimselliği esas alan ve kendisini Toplam Kalite Yönetimi anlayışına göre düzenleyen, evrensel değerlere sahip insanlar yetiştiren, 4. Çalışanların motivasyonunu en üst düzeye çıkararak müşteri memnuniyetine odaklanmış, 5. Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak birimleri arasındaki iletişimi güçlendiren, 6. Fiziki mekan, yönetim anlayışı ve imkanlar açısından çevreye açık, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği bir toplum merkezi olan, 7. Türkiye’de ve dünyada eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, 8. Kaliteli, seçkin, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren, Öncü bir kurum olmaktır.

Misyon: Kırsal kesimde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir okul olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00-12:20 13:10-14:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adatepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Adatepe Köyü KARASU/SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2098
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Adatepe köyünün tarihinin 1300´ lü yıllara dayandığı tahmin edilmektedir.Köyün ilk yerleşimlerinin Büyük Akgöl ve Sakarya Nehri arasındaki 50 metre rakımlı küçük bir tepede kurulması ve özellikle kış aylarında Sakarya Nehri´nin taşarak Büyük Akgöl ile birleşmesi ve köyü adeta sarması nedeniyle bu ismi aldığı düşünülmektedir.

Adres - Adatepe Köyü KARASU/SAKARYA

Ulaşım Okulumuz Sakarya-Karasu yoluna 2 km mesafede olup ulaşım açısında herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Öğretmenlerimizin tamamı Karasu´da ikamet etmekte, mevcut bulunan öğretmen servisi ile geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karasu´ya 12 km, Adapazarı´na 40 km uzaklıktadır.